sábado, 10 de noviembre de 2007

L'octubre

Poca aigua tot i les pluges al mes d'octubre

Mapa d'excepcionalitat de les conques (16.10.07) Les reserves dels embassaments continuen molt baixes tot i les pluges generalitzades des de l'inici del mes d'octubre
La primera meitat del mes d'octubre ha presentat precipitacions generalitzades, més importants al litoral i les comarques del nord-est. D'altra banda, s'han estabilitzat les reserves dels embassaments gràcies a les precipitacions i la reducció dels consums. No obstant, les reserves encara continuen molt baixes
Tot i que les capçaleres dels sistemes principals no han estat les més beneficiades per les precipitacions d'octubre, les pluges han permès recuperar les condicions d'humitat del terreny, fet que en propers episodis de pluges es podria traduir en un increment de les aportacions naturals als embassaments, de manera que millorarien els indicadors de volum embassat.
Actualment, es troben en situació d'excepcionalitat totes les conques excepte Ridaura, Besòs, Garraf i riera de Ribes, Foix i riera de la Bisbal.
En cas que les precipitacions tinguin continuïtat durant la segona meitat d'octubre, és possible que noves conques del litoral se sumin a l'escenari de normalitat.

No hay comentarios: